Vastgoed

3 Advocaten is een modern advocatenkantoor dat is gespecialiseerd in vele facetten van het vastgoedrecht, projectontwikkeling, omgevingsrecht, (Europees) bestuursrecht, huur, verhuur, koop en verkoop. Wij zijn bedreven in het onderhandelen, adviseren en procederen. Wij hebben ervaring met het herontwikkelen en herbestemmen van bestaand stedelijk vastgoed, zoals kantoren, retail, hotels, woon- en zorgprojecten. Verduurzaming van (bestaand) vastgoed heeft onze bijzondere aandacht.

In het belang van onze cliënten werken we graag samen met de (lokale) overheid, maar houden we altijd een sterke vinger aan de pols: om zo een efficiënte en tijdige realisatie van de projecten van onze cliënten te bespoedigen. Daarnaast adviseren en procederen wij over vastgoedtransacties en commercieel huurrecht. Tot slot adviseren wij cliënten onder meer bij overnames van vastgoed: met name bij (complexe) vergunningenproblematiek.

Weten wat we allemaal binnen vastgoed doen? Hieronder kunt u meest recente berichten lezen!

EnergielabelA
Vergunningplichtige duurzaamheidsmaatregelen
Duurzaamheidsmaatregelen voor een gebouw zijn soms nodig of verplicht, maar moeten alsnog wel een vergunning krijgen. Dat is niet altijd makkelijk. In dit artikel leest u meer daarover.
warmtepomp
Warmtepomp
De plaatsing van een warmtepomp kan haken en ogen hebben. Ook juridisch gezien. Daarom hebben we dat inzichtelijk gemaakt.
windmolenGR
Particuliere windmolens
Overweegt u een windmolen op of bij uw woning of bedrijf te plaatsen? Lees dan hier over de regelgeving hiervoor.

Meer weten?

Waarmee kunnen we u helpen?