+31 33 76 76 333

Zakelijk: SIOD

De voormalige Sociale Inlichtingen- en Opsporingsdienst (SIOD) is als onderdeel van de Inspectie SZW belast met strafrechtelijke handhaving en opsporing van strafbare feiten op de arbeidsmarkt. Dit betreft het terrein van loonbelasting, premies voor de werknemersverzekeringen/ en premies voor de volksverzekeringen.

Als werkgever kunt u bijvoorbeeld geconfronteerd worden met een opsporingsonderzoek of een strafrechtelijke vervolging op het gebied van georganiseerde uitkeringsfraude, subsidiefraude, mensenhandel of detacheringfraude.

Aarzel niet om contact op te nemen met onze advocaten. Juist in een vroeg stadium van het onderzoek kan een advocaat voor u van waarde zijn. Wij kunnen u adviseren over wat u als ondernemer te wachten staat en proberen in een vroeg stadium beschuldigingen van tafel te krijgen.

Onze advocaten kennen de weg in alle rechtbanken en hoven van Nederland en staan letterlijk voor uw zaak. Zij begrijpen dat ondernemen in uw bloed zit en de belangen die u heeft bij bedrijfscontinuïteit. Ze zijn thuis in de regelgeving en richtlijnen en laten geen kans onbenut om uw zaak tot een goed einde te brengen.

>> Neem contact op

%s