+31 33 76 76 333

Particulier: Rechter

Een probleem met de rechter komt gelukkig niet zo vaak voor. Maar veel problemen komen wel voor de rechter.

Als u wordt uitgenodigd bij de rechter kunt u zich in alle gevallen laten bijstaan door onze advocaten. Zij schrijven voor u processtukken, voeren argumenten aan en onderzoeken het juridisch kader. Daarnaast staan zij u bij tijdens het politieverhoor, hoorzitting en de behandeling van uw zaak bij de rechtbank.

Onze advocaten zijn altijd partijdig en denken uitsluitend aan uw belangen. Zij volgen de afgesproken processtrategie en zetten uw standpunt in een juridisch kader. Een advocaat ondersteunt, adviseert en luistert. 3 Advocaten staat voor kwaliteit en begrijpt dat uw zaak voor u belangrijk is. Zij verzoeken voor u vrijspraak, strafvermindering, schorsing, gegrondverklaring, doorverwijzing, niet-ontvankelijkheid, afwijzing, teruggave of aanhouding. Wat wij ook voor u doen, we doen het gewoon goed.


Rechter | Ik moet voor de rechter komen | Ik ben gedagvaard

Als u een dagvaarding hebt ontvangen, of u moet voor de rechter verschijnen, kan een ervaren advocaat van 3 Advocaten u bijstaan. Wij doen dit alleen als u voor de rechter moet verschijnen in verband met bijvoorbeeld een strafzaak of in een zaak bij de bestuursrechter. Lees op deze pagina precies voor welk type zaken u bij ons terecht kan. Voor deze zaken kunt u erop aan dat de advocaten van 3 Advocaten u gewoon goed van dienst kunnen zijn.

Het is van belang om zo snel mogelijk een afspraak te maken als u voor de rechter moet verschijnen. Met meer voorbereidingstijd kan vaak meer bereikt worden, dus wacht niet langer en maak gebruik van onze kosteloze intake.

>> Maak direct een afspraak


Rechter | Ik ben het niet eens met een beslissing van de rechter | Ik wil in hoger beroep

Als de rechter een uitspraak heeft gedaan, kunt u in veel gevallen in hoger beroep. Dat houdt in dat een andere rechter opnieuw uw zaak bekijkt. Als u eerder voor de rechter bent geweest zonder advocaat of met een andere advocaat dan 3 Advocaten, kunt u zich in hoger beroep laten bijstaan door een advocaat van 3 Advocaten.

De termijn waarbinnen u in hoger beroep moet gaan, is vaak bijzonder kort. Maak daarom direct een afspraak om uw kansen in hoger beroep te bespreken.

>> Maak direct een afspraak


Rechter | Ik wil in cassatie | Ik wil naar de hoogste rechter

Als u uw strafzaak voor de Hoge Raad wil brengen, kunt u daarvoor bij 3 Advocaten terecht. Ons kantoor heeft een aantal advocaten dat gespecialiseerd is in de cassatieprocedure bij de Hoge Raad. U kunt hiervoor een afspraak maken.

>> Neem contact op

%s