strafrecht | bestuursrecht | vreemdelingenrecht

echte mensen. echte oplossingen.

Vreemdelingenrecht

Vreemdelingenrecht advocaatHet vreemdelingenrecht is een specialistisch onderdeel van het bestuursrecht. Het centrale onderwerp binnen het vreemdelingenrecht is het verblijfsrecht van een vreemdeling in Nederland. Oftewel: de vraag of een vreemdeling rechtmatig in Nederland mag verblijven.

Verblijfsvergunning en verblijfsrecht

Rechtmatig verblijf kan op vele manieren plaatsvinden, bijvoorbeeld op grond van studie of werk, maar ook in verband met verblijf bij familie of bij een partner.

3 Advocaten helpt bij het doen van een aanvraag voor een verblijfsvergunning en bij een TEV-procedure. In een eerste adviesgesprek leggen we uit wat de kansen op verblijfsrecht in Nederland zijn en nemen we stap voor stap de procedure met u door.

Ook adviseren we bedrijven die voor groepen werknemers een tijdelijke verblijfstitel nodig hebben.

CTA_Neem_direct_contact_op_button_200x50

Procederen

Wordt uw aanvraag voor een verblijfsvergunning afgewezen? Of wordt uw verblijfsvergunning ingetrokken? Dan kunnen wij bij alle rechtbanken in Nederland procederen. Indien nodig procederen wij zelfs tot aan het Europees Hof voor de Rechten van de Mens in Straatsburg.

Vreemdelingenrecht advocaat Amersfoort

Wilt u een aanvraag voor verblijfsrecht indienen bij de IND? Of is uw aanvraag afgewezen en wilt u advies van een ervaren specialist? Neem dan contact op met een vreemdelingenrecht advocaat van 3 Advocaten in Amersfoort voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

Voorbeelden uit de praktijk

CTA_Neem_direct_contact_op_button_200x50