strafrecht | bestuursrecht | vreemdelingenrecht

echte mensen. echte oplossingen.

Maak kennis met onze dienstverlening

3 Advocaten biedt particulieren en ondernemers oplossingen voor geschillen met de overheid. Die oplossing kan bijvoorbeeld bestaan uit een goed advies of bijstand tijdens een rechtszaak. Bijvoorbeeld tijdens een strafrechtelijke procedure of een geschil over het verlenen van een vergunning. Hoe verschillend de zaken ook zijn, de wijze van bijstaan is altijd hetzelfde. Gewoon goed.

Gewoon goed houdt voor ons in persoonlijke bijstand. Als wij uw belangen niet kennen, kunnen we daar ook niet voor vechten. Gewoon goed houdt voor ons in een creatieve aanpak. Als de ene weg niet naar succes leidt is het aan onze advocaten om een andere weg te vinden. Gewoon goed houdt voor ons ook in inhoudelijk de beste zijn want meer weten dan de rest geeft een grotere kans op succes.

Omdat wij onze cliënten gewoon goed van dienst willen zijn, hebben wij ook aparte producten ontwikkeld voor vaker voorkomende geschillen waarbij dit mogelijk was. Op die manier kunnen wij de kosten voor onze cliënten laag houden, terwijl de bijstand gewoon goed blijft.

>> Rijbewijs terug

>> Aanvraag verblijfsvergunning

Of bekijk onze specialisaties:


Onze advocaten kunnen ieder standpunt met verve verdedigen en zelfs de meest overtuigde tegenstander doen twijfelen. Als u onze dienstverlening ervaart, hoeven wij u niet meer te overtuigen dat wij gewoon goed zijn in wat we doen. Ervaar 3 Advocaten door een afspraak te maken van een kosteloze intake.

>> Maak direct een afspraak voor een intakegesprek