strafrecht | bestuursrecht | vreemdelingenrecht

echte mensen. echte oplossingen.

Kantoor

3 Advocaten – Gewoon Goed.

3 Advocaten is in 2009 opgericht door drie advocaten. Vanaf dat moment is het kantoor een vertrouwd gezicht in Amersfoort en omgeving en breidt het aantal zaken zich ieder jaar uit. Dat bewijst dat de oprichtingsfilosofie – uitblinken in het leveren van kwaliteit – van de oprichters mrs. F.W. Verweij en J.J.D. van Doleweerd werkt.

Sinds de oprichting hebben de advocaten van 3 Advocaten vele cliënten bijgestaan. In het strafrecht hebben zij gezorgd voor cliënten die werden vrijgesproken, voor fouten van justitie die werden toegegeven of gewoon voor een zeer acceptabele straf. In het bestuursrecht helpt 3 Advocaten om geschillen met de overheid op te lossen. In het vreemdelingenrecht hebben zij velen bijgestaan en bewerkstelligd dat zij alsnog een verblijfsvergunning of asielstatus kregen. Ook zijn er vele cliënten dankzij de inspanningen van onze advocaten uit de vreemdelingenbewaring ontslagen en weer in vrijheid gesteld. Voor onze cliënten zijn het soms grote keerpunten geweest.


Onze advocaten – 5 gedreven advocaten

Inmiddels is het kantoor gegroeid, de hoogwaardige dienstverlening is echter gebleven. Er werken inmiddels 5 jonge advocaten die zijn gespecialiseerd in strafrecht, bestuursrecht en vreemdelingenrecht. Zij bedienen zowel particulieren als bedrijven uit heel Nederland, maar het kantoor heeft haar sterke aantrekkingskracht voor de regio Midden-Nederland behouden. Daarnaast wordt vanuit de praktijk voor vreemdelingenrecht een grote groep internationale klanten en bedrijven bediend.

De advocaten vormen samen met de juridische ondersteuning een gedreven team met ambitie. Zij beginnen waar anderen stoppen en laten geen kans onbenut. Zij begrijpen hoe belangrijk een advocaat is die uitsluitend uw belang voorop heeft staan. Zij gaan zorgvuldig om met uw zaak en handelen altijd vertrouwelijk. Zij zijn het juridische antwoord op ieder probleem dat u heeft met de overheid. Ze blinken uit in juridische kennis en adviseren en procederen. Daarnaast kennen ze de weg in iedere rechtbank of ieder gerechtshof van Nederland.

>> Meer weten over onze advocaten


Onze werkwijze – persoonlijk en bereikbaar

Onze advocaten geloven in persoonlijk contact als voorwaarde voor optimale belangenbehartiging. Bijna iedere zaak begint met een gesprek tussen de cliënt en zijn of haar advocaat. Voor cliënten in detentie of vreemdelingenbewaring reizen onze advocaten door het hele land naar huizen van bewaring, penitentiaire inrichtingen en detentiecentra. Daarbij wordt in het geval van gedetineerde cliënten vaak op hun verzoek nauw contact gehouden met directe familieleden. Na dit eerste gesprek weet u waar u aan toe bent en heeft u een antwoord op vragen zoals: ‘Kan ik een procedure starten’, ‘hoe is het verdere zaaksverloop’ en ‘wat kan mijn advocaat voor mij doen’.

Gedurende de procedure houdt u natuurlijk contact met uw advocaat. U wordt op de hoogte gehouden van belangrijke beslissingen en nieuwe processtukken. Uw advocaat overlegt met u over de te voeren strategie en luistert naar wat voor u belangrijke aspecten zijn in de zaak. Als u daar prijs op stelt wordt er digitaal met u gecorrespondeerd. Zo is uw advocaat nooit meer dan een e-mail of telefoongesprek weg. Voor dringende zaken is 3 Advocaten zelfs 7 dagen per week voor u bereikbaar.

Voor de snelste dienstverlening van Nederland met betrekking tot uw rijbewijs doet u onze rijbewijscheck.

>> Rijbewijscheck


Kosten

De kosten voor een procedure kunnen behoorlijk oplopen. 3 Advocaten biedt vooraf helderheid over die kosten. Op die manier weet u altijd waar u aan toe bent. In sommige gevallen staan wij staan particuliere cliënten tevens bij op basis van gefinancierde rechtsbijstand.

>> Kosten voor particulieren

>> Kosten voor ondernemingen