strafrecht | bestuursrecht | vreemdelingenrecht

echte mensen. echte oplossingen.

Advocaten

3 Advocaten startte in Amersfoort in 2009 met drie advocaten. De kwaliteit van dienstverlening zorgde al snel voor een flinke groei in het aantal zaken, waardoor inmiddels zes advocaten dagelijks hard werken om het onderste uit de kan voor hun cliënten te halen. Hieronder treft u de gegevens van onze advocaten aan.

Wilt u contact met één van onze advocaten? Klik hier en maak direct een afspraak.

mr F.W. (Ferdinand) Verweij

mr F.W. (Ferdinand) Verweij

mr. F.W. Verweij is in 2003 beëdigd als advocaat. Na enkele jaren in Utrecht als advocaat werkzaam geweest te zijn, is hij in 2009 als één van de 3 Advocaten in Amersfoort begonnen. De praktijk van mr. Verweij bestaat met name uit verblijfsrecht, waarbij hij zowel reguliere zaken als asielzaken behandelt. Meer informatie »
mr J.J.D. (Joost-Joris) van Doleweerd

mr J.J.D. (Joost-Joris) van Doleweerd

Mr J.J.D. van Doleweerd is in 2005 beëdigd als advocaat. Na enkele jaren in Utrecht als advocaat werkzaam te zijn geweest, is hij in 2009 in Amersfoort begonnen als één van de 3 Advocaten. De praktijk van mr. Van Doleweerd richt zich met name op zaken waarbij sancties opgelegd (kunnen) worden. Hij staat daarin particulieren en ondernemingen bij in zowel een strafrechtelijk als een bestuursrechtelijk traject bij. Meer informatie »
mr C.R. (Kees) van Stokkum

mr C.R. (Kees) van Stokkum

Mr. C.R. van Stokkum is in 2017 beedigd als advocaat. Daarvoor werkte hij als juridisch medewerker bij 3 Advocaten. De praktijk van mr. Van Stokkum bestaat vooral uit het vreemdelingenrecht en strafrecht. Meer informatie »